Solutio har indgået et tæt samarbejde med Fonden Skrøbelev hus, der er specielt målrettet unge i aldersgruppen 17-25 år og som omfatter STU (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse). Unge-tilbuddet er målrettet til beboere, der har særligt krævende psykiske og sociale problemer.

”Vi har de senere år oplevet en stigende interesse hos de kommunale sagsbehandlere, de unge selv og deres pårørende for et privat bosted, hvor de unge borgere er den primære målgruppe og som også kan rumme de mest krævende unge,” siger direktør David Tønsberg om baggrunden for Solutio Gruppens samarbejde med Skrøbelev Hus.

Den unges handleplan har typisk uddannelse som et vigtigt element, ligesom det at lære at fungere socialt vejer tungt i målsætningerne. For de unge selv betyder det meget, at de bor sammen med andre jævnaldrende i stedet for mennesker, der aldersmæssigt kunne være deres forældre.

”Siden åbningen af Solutio Egebjerg for seks år siden har vi opbygget særlige kompetencer i forhold til borgere med alvorlige psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser og dobbeltdiagnoser. Vi har også haft unge beboere, men vi ser nu frem til at kunne anbefale et bo- og behandlingsstedsted, der alene er målrettet unge-gruppen med en medarbejderstab, der har specialkompetence til den gruppe, ” tilføjer David Tønsberg.

Skrøbelevhus – her-og-nu tilbud

Vil du vide mere om unge-tilbuddet og Skrøbelevhus så kontakt:

David Tønsberg, mobil 2585 3819 eller Vivi Agernem, mobil 40 58 80 78 – eller besøg www.solutiogruppen.dk og www.skroebelevhus.dk