Bestyrelse

Solutio Gruppen har en bestyrelse sammensat af personer med kompetencer og erfaringer, der kan bidrage aktivt til at realisere Solutios visioner og udviklingsstrategier sammen med ledelse og medarbejdere bl.a. via bestyrelsesposter i gruppens enkelte botilbud.

Bestyrelsen består af:

Mette Thomas | Formand

Medlem af bestyrelsen siden 2011. Ansvarsområde: Økonomi, ejendomme og strategi.
Direktør for Radix og revisionsvirksomheden Mette Thomas Revision.
Medlem af bestyrelserne for patientforeningen MBL-mangel samt flere sportsforeninger.

”Jeg startede i Solutio som specialist i økonomi, men er siden blevet grebet af at arbejde med strategisk ledelse og udvikling af  private botilbud, der kan møde de behov og krav, som beboere og hjemkommuner stiller til os.”

profil_mt

profil_tf

Torben Flinch | næstformand

Medlem af bestyrelsen siden 2014. Ansvarsområder er primært strategi, forretningsudvikling, organisation og ledelse.

Selvstændig seniorrådgiver. Medlem af bestyrelse og advisory boards i flere virksomheder. Tidligere direktør for Østdansk Landboforening, Grønttorvet København A/S og Copenhagen Markets A/S.

”Jeg kan li’ at medvirke til forretningsudvikling, og efter en succesfuld etableringsfase står Solutio Gruppen i en spændende proces med gennemførelse af en vækststrategi og styrkelse af ledelse og drift.”

Søren Olsen | Bestyrelsesmedlem

Medlem af bestyrelsen siden 2014. Ansvarsområde: Indsigt i markedsvilkår og det politiske område inden for det private sociale område. Tilsyn med ejendommene. Driftsrådgivning. Partner i konsulentvirksomheden DESOKO Aps. Certificeret I.C.C. Coach.

Medlem af bestyrelserne for: Fonden Clemens og Den Sociale Ejendomsfond.

”Jeg har en mangeårig erfaring med opbygning, fusionering og drift af private sociale institutioner både som leder, direktør og bestyrelsesmedlem. Jeg ser det som en spændende og udfordrende opgave at udvikle Solutio Gruppen med nye enheder.”

profil_so