Vores værdier

Solutio har 5 nøgleværdier, der er grundlaget for vores arbejde med beboerne, samarbejdet med hjemkommuner og fagpersoner og forholdet til vores medarbejdere:

Respekt – Vi er alle lige meget værd uanset vor kulturelle, sociale, fysiske og psykiske baggrund. Vi viser hinanden respekt, som de mennesker vi er.

Selvbestemmelse og indflydelse – Alle mennesker har ret til selvbestemmelse og indflydelse på deres eget liv, også når man har en sindslidelse. Vi gi’r vores medarbejdere indflydelse – og forventer til gengæld engagement.

Faglighed – Brede og dybe kompetencer, praktisk erfaring og engagement er nøgleord hos vores medarbejdere, når vi vil give udsatte og krævende beboere et så godt liv som muligt.

Troværdighed – Når vi kan stole på hinanden i ord og handling, skaber det tillid og positive relationer – til vores beboere, i medarbejderstaben og til vores samarbejdspartnere.

Åbenhed – At arbejde med udsatte mennesker og eksistere via skattefinansierede indtægter betyder, at vi er åbne om alt i vores virksomhed, bortset fra fortrolighedsbelagt sags-information.