Info til dig som beboer

Fælles mål

Solutio Egebjerg er et botilbud, hvor vi har specialiseret os i hjælpe mennesker med krævende psykiske og sociale problemstillinger. Vores medarbejdere er alle motiverede for at arbejde med mennesker, der kæmper med psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser og måske også misbrugsproblemer.

Vores overordnede mål er, at du skal have så mange “gode dage” på Solutio som muligt, og at vi sammen når de mål, som vi  – sammen med din sagsbehandler – har sat for opholdet på Solutio.

_mg_4039

Vores tilbud til dig

Vi tilbyder dig en selvstændig lejlighed med god plads, eget køkken, bad og toilet, fordi gode faciliteter er med til at give dig en god dagligdag på Solutio.

Ud over din personlige lejlighed kan du også benytte vores store fælleslokale med køkken/spisestue og dagligstue. Vores medarbejdere har hovedansvaret for madlavningen, men du er også altid meget velkommen til at gi’ en hånd med. Der foregår aktiviteter dagen igennem i vores fælleslokaler, som du kan deltage i – men der er ingen tvang, og du kan altid vælge være dig selv i din egen lejlighed, hvis du har ”en dårlig dag”.

Du kan også bruge vores motions- og fitness lokale, ligesom du har mulighed for badminton, fodbold, bordtennis og diverse friluftsaktiviteter.

Solutio Egebjerg kan i samarbejde med lokale virksomheder tilbyde dig beskæftigelse i det antal timer, som du har ressourcer til og kan få bevilget af din handlekommune.

Solutio-Egebjerg er placeret midt i landsbyen Egebjerg med bare 50 meter til byens dagligvareforretning. Vi bor i et naturskønt område i Odsherred med fine muligheder for friluftsaktiviteter.

Vi arrangerer fælles shopping- og biografture til større byer som Nykøbing Sjælland, Holbæk, Vig og Asnæs, når der er stemning for det blandt vores beboere – i gruppe eller individuelt. Afstanden til Roskilde er ca. 45 min., og til København ca. 1 times kørsel i bil.

_mg_4051

Du har et fast kontaktteam

På Solutio-Egebjerg er vi i alt 22 medarbejdere, og der er personale i huset døgnet rundt. For at sikre en god kommunikation med dig, bliver du tilknyttet et fast kontaktteam af medarbejdere, som du altid kan henvende dig til med alle typer spørgsmål.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ta’ en dialog med andre medarbejdere og ledelsen.

Husregler

Hos Solutio ønsker vi at give dig og vores andre beboere størst mulig frihed, og sætte så få regler som muligt i dagligdagen – det gi’r størst mulig livskvalitet. Derfor har vi kun ganske få husregler, som vi til gengæld forventer at du lever op til:

Dansk lovgivning: Alt hvad der er ulovligt udenfor Solutio Egebjerg, er heller ikke tilladt på Solutio.

Fællesområderne: I fællesområderne forventer vi at du ta’r hensyn til de andre beboere, og respekterer de rammer, som vores medarbejdere sætter op for samværet her, og følger de anvisninger medarbejderne kommer med.

Derudover har vi nogle besøgsregler, og nogle faste procedurer omkring medicinhåndtering. Hør mere om dem hos dine kontaktpersoner.