Velkommen til Solutio Egebjerg!

Vi startede Solutio Egebjerg i 2010 i Odsherred som det første botilbud i det, der siden har udviklet sig til Solutio Gruppen med flere forskellige, døgndækkede botilbud.

Vores idé var fra start at specialisere os i arbejdet med mennesker med krævende psykiske og sociale problemstillinger. Alle vores 22 medarbejdere på Solutio Egebjerg er motiverede for og har kompetencerne til at hjælpe og støtte mennesker, der kæmper med psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser og måske også dobbeltdiagnoser.

Vi bor centralt i landsbyen Egebjerg midt i et naturskønt område med masser af muligheder for friluftsaktiviteter og udeliv. Solutio Egebjerg råder over 11 store, velindrettede lejligheder + 2 selvstændige mindre lejligheder i en naboejendom lige over for hovedbygningen. Sidstnævnte rummer et stort fælleslokale med køkken/spisestue i den ene ende, dagligstue i den anden og udgang til terrasse og have. Vi har også motions- og fitness lokale og en bred vifte af aktivitetstilbud til vores beboere. Fra Solutio Egebjerg er der mindre end 100 meter til en dagligvarebutik.

Fem nøgleværdier  

På tværs i Solutio Gruppen arbejder vi på grundlag af 5 nøgleværdier: Selvbestemmelse og indflydelse – Respekt – Troværdighed – Faglighed – Åbenhed. Læs mere om vores værdier her.

Solutio Gruppens faglighed er bygget op om kognitiv terapi og relations-arbejde, rummelighed, ADL-træning, motiverende samtaler og NADA-behandling – alt med et klart mål: At give hver enkelt beboer så mange gode dage som muligt!

Få mere at vide

Vi du vide mere om Solutio Egebjerg – så læs på de andre sider i menuen eller kontakt vores konstituerede leder Per Valter på  mobil 2023 7486

 

Bestil et besøg hos os

Telefon 8844 4777
per.valter@solutiogruppen.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.