Velkommen til Solutio Kongskilde!

Solutio Kongskilde bød den første beboer velkommen i november 2017, og dermed er vi et af de nyetablerede botilbud i Solutio Gruppen, der tæller en række specialiserede og døgndækkede botilbud.

I Solutio Gruppen har vi fra starten i 2010 specialiseret os i at arbejde med mennesker med særligt krævende psykiske og sociale problemstillinger. Alle vores p.t. 15 medarbejdere er motiverede for og har kompetencerne til at hjælpe og støtte mennesker, der kæmper med alvorlige psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser, dobbeltdiagnoser og også beboere med behandlingsdomme.

Smukt naturområde

Solutio Kongskilde er placeret midt i et meget smukt naturområde ca. 9 km syd for Sorø på hovedvej 157 mod Skælskør med egen sø og en kæmpe have. Ejendommen var tidligere eget af Skov- og Naturstyrelsen, der stadig ejer store fredede områder i det flot kuperede terræn med vandrestier rundt om vores ejendom.

På Solutio Kongskilde får vi – fuldt ombygget og færdigrenoveret – plads til i alt 16 beboere, fordelt på ny-renoverede 1 og 2 værelses lejligheder og 2 akutboliger.

Hovedbygningen på Kongskilde rummer også et stort og lyst fælleslokale med køkken/spisestue i den ene ende og dagligstue i den anden. Vi har også motions- og fitness lokale og et kreativt værksted samt bordtennis og bordfodbold.

Fem nøgleværdier  

På tværs i Solutio Gruppen arbejder vi på grundlag af 5 nøgleværdier: Selvbestemmelse og indflydelse – Respekt – Troværdighed – Faglighed – Åbenhed. Læs mere om vores værdier her.

Solutio Gruppens faglighed bygger på en socialpædagogisk tilgang, kognitiv terapi og relations-arbejde, rummelighed, ADL-træning, motiverende samtaler og NADA-behandling – alt med et klart mål: At give hver enkelt beboer så mange gode dage som muligt!

Få mere at vide

Vi du vide mere om Solutio Kongskilde – så læs mere på de andre undersider i menuen eller kontakt vores leder Ole Klausen på +31 32 60 46