Tre socialpsykiatriske botilbud

Solutio Gruppen tilbyder døgnophold efter Servicelovens §107, §108 og §66 for mennesker – både unge og voksne – med krævende psykiske og sociale problemstillinger på tre botilbud/opholdssteder på Sjælland og Langeland/Fyn: Solutio Egebjerg, Solutio Kongskilde og Solutio ”Broen”.


Solutio Egebjerg
Solutio Gruppens ældste botilbud blev etableret og modtog de første beboere i 2010. Boltilbuddet for borgere med krævende psykiske udfordringer er centralt placeret i den hyggelige landsby Egebjerg i Odsherred på Sjælland og rummer 11 store, selvstændige lejligheder + 2 lejligheder i naboejendom ca. 50 meter væk.
Leder: Lotte Voss
Læs mere…


Solutio Kongskilde
Botilbud på en ny-renoveret og stor, naturskønt beliggende landejendom 9 km syd for Sorø på Sjælland. Botilbuddet rummer 15 ét og to-værelses lejligheder med mange fællesarealer og have-anlæg og adgang til stort naturområde med fin muligheder for udeliv..
Leder: Ole Karlsen
Læs mere…


Solutio ”Broen”
Solutio Gruppens botilbud målrettet unge-voksne med socialpsykiatriske udfordringer i alderen 15 til 25 år med behov for bl.a. STU-tilbud og ADL-træning. Solutio ”Broen” er beliggende i landsbyen Skrøbelev på Langeland, men vi har aktuelle planer om at flytte til Nyborg. Botilbuddet rummer p.t. 9 pladser.
Leder: Vivi Agernem
Læs mere…

Kontakt:
Solutio Egebjerg
Egebjerg Hovedgade 15
4500 Nykøbing Sjælland
Telefon: 8844 4777
E-mail: lotte@solutiogruppen.dk

Kontakt:
Solutio Kongskilde
Skælskørvej 34
4180 Sorø
Telefon: 8844 4777
E-mail: ole@solutiogruppen.dk

Kontakt:
Solutio ”Broen”
Skrøbelev Hedevej 12
5900 Rudkøbing
Telefon: 8844 4777
E-mail: vivi@solutiogruppen.dk

Du kan få mere information om de tre botilbud, der hver har deres egen menu-sektion på forsiden.

Kort om Solutio Gruppen
Solutio Gruppen er etableret i 2010 og driver privat- og fondsejede botilbud på Sjælland og Fyn/Langeland. Solutio Gruppens primære mål og fokusområde er at tilbyde mennesker med krævende socialpsykiatriske udfordringer døgnophold, faglig støtte og behandling i rolige og naturskønne omgivelser. Vi er i alt ca. 70 medarbejdere med et bredt spektrum af relevante uddannelser og erfaringer fra arbejde med vores beboer-målgrupper. Læs mere om Solutio Gruppen og vores ledelse her: Om Solutio Gruppen