Friluftsliv og aktivitet styrker selvtillid og samarbejde

Friluftsliv og aktivitet er en vigtig del af dagligdagen på Solutio Broen. Det giver ”ro i hovedet”, man får mere tro på sig selv og egne evner- og kompetencer, og man bliver bedre til at vise andre tillid og til at kunne samarbejde.

Som en del af friluftslivet er Solutio Broen en gang imellem på ture, hvor vi ror kano og overnatter i naturen. Sådan en tur kan vare 3-5 dage, men vi ta’r også på 1 dags ture med f.eks. fiskeri og mad på bål.

Vi tilbyder mange forskellige fritidsaktiviteter afhængig af vores beboeres interesser, f.eks. roning i havkajak, snorkling og UV-jagt, fiskeri, klatring og mountainbike, ligesom det er en mulighed at erhverve sig certifikat til at dykke med flasker.

Hygge og fællesaktiviteter

Vi ved, at Solutio ”Broen” naturligvis ikke er det samme som en ”rigtig” familie, og at nogle af vores beboere kan føle sig ”anbragt” her. Men alligevel gør vi vores yderste for at skabe trygge og hjemlige rammer, fællesskab og et miljø hvor vi kommer hinanden ved og kan have glæde af hinanden.

Vi spiser sammen og hjælper gerne hinanden med at lave mad. Vi hygger os sammen med spil, PlayStation og fjernsyn, og når vejret er til det nyder vi livet udendørs med fx at spille fodbold og grille. Vi ta’r også i biografen, ud at bowle, i svømmehallen, spiller badminton  – eller noget helt andet, for vores beboere kommer tit selv med gode idéer!

Som beboer på Solutio Broen kan man selvfølgelig også gå til eksterne fritidsaktiviteter som fx sport og musik i lokalområdet, og der er mange muligheder inden for rimelig afstand.