250 gæster i godt humør og frisk æblemost i stride strømme var på plads, da Solutio “Broen” i efteråret bød inden for til den første høstfest på Møllegårdsvej 25 i Nyborg. Og det flotte fremmøde og den hyggelig stemning på dagen  har allerede gjort Høstfesten til en fast tradition på bostedet!

Efter flytningen fra Langeland til Nyborg kommune bød 2023 på masser af travlhed på den 21 ha store ejendom med egen frugtplantage og grønsagsdyrkning. Beboere og personale havde glædet sig til at opleve forår, sommer og efterår i de nye opgivelser – og på slut af året var Solutio “Broen” klar til at slå dørene op til  “Møllegårdens Fadebur” og hilse på naboer, pårørende og samarbejdspartnere.

Mange gæster og hyggelig stemning

“Det var overvældende at opleve, hvor mange naboer og andre gæster, der tog imod invitationen og kiggede indenfor, fik en snak, tog en gå-tur i frugtplantagen, besøgte boderne, smagte på den friske æblemost og måske endda købte en stor aftapningssæk med frisk æblemost fra vores mobile mosteri,” fortæller leder af Solutio “Broen”, Vivi Agernem, der også glæder sig over, at lokale virksomheder som bl.a. Hotel Nyborg Strand har indledt samarbejde om levering af bæredygtig frugt og most.

På baggrund af den succesfulde høstfest oplever både beboere og medarbejdere, at Solutio “Broen” for alvor har “slået rod” i de skønne omgivelser nord for Nyborg.