Velkommen til Solutio "Broen" - bosted for unge-voksne

Solutio ”Broen” er et opholdssted og botilbud for unge-voksne mellem 17 og 29 år med krævende psykiske og sociale udfordringer efter Servicelovens §66 og §107 og §85 støtte. Vi råder i øjeblikket over 9 døgnpladser.

Derudover tilbyder vi beskyttet beskæftigelse i bl.a. vores store frugtplantage og gartneri og aktiviteter/samvær efter §103/104 og STU (særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse).

Solutio Broen flyttede  i efteråret 2022 flyttet ind  på en stor, fritliggende og 4-længet landejendom på Møllegårdsvej 25, ca. 7 km nord for Nyborg. Tidligere boede vi i Skrøbelev på Langeland. Du kan se og opleve de dejlige rammer om Solutio Broen på den lille drone-film herunder:

Når en ung bliver visiteret til at bo på Solutio Broen, kan årsagerne være mange, men ofte er det fordi forældre, plejefamilie, opholdssted og den unges hjemkommune ikke længere kan håndtere de udfordringer og yde den støtte til en god udvikling, som den unges diagnose og aktuelle situation og behov kræver. I Solutio Gruppen har vi en kompetent og erfaren medarbejderstab, så vi kan rumme og støtte disse unge borgere.

Grundig visitation – mulighed for uddannelse og beskæftigelse

I Solutio Gruppen er vi meget grundige omkring visitationsprocessen, så vi sikrer os, at den unge bliver tilbudt det helt rigtige opholdssted/botilbud.

For vores beboere kan STU og/eller beskyttet beskæftigelse  være et vigtigt element i handleplanen – og så er Solutio “Broen” det rigtige opholdssted. Vi underviser de unge individuelt eller i meget små grupper, hvor vi kan variere og gøre undervisningen levende på vores to linier – landbrug/gartneri og salg/design.

STU-forløb i op til 3 år er en mulighed for vores beboere med det mål, at de kan udvikle sig og tilegne sig kompetencer til at tage ansvar for deres eget liv og udvikling. Men for at komme rigtigt i gang starter vores nye beboere altid med et 12-uger langt afklaringsforløb, hvor beboeren kan afprøve vores forskellige tilbud, og hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.

Hør mere om, hvordan vi arbejder på Solutio Broen i den lille film oven for – og læs mere om os på de andre undersider i menu’en!

INTRODUKTION TIL Solutio “Broen”

Bestil et besøg hos os

Telefon 8844 4777
vivi@solutiogruppen.dk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.