Info til dig som beboer

Solutio Kongskilde, der ligger i et naturskønt område ca. 9 km syd for Sorø, er et nyetableret botilbud i Solutio Gruppen, hvor vi har specialiseret os i  mennesker med krævende psykiske og sociale problemstillinger. Vores medarbejdere er alle motiverede for at arbejde med mennesker med psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser og måske også misbrugsproblemer.

Vores overordnede mål er, at du som beboer på Solutio Kongskilde skal opnå større livskvalitet og have så mange ”gode dage” som muligt. Udfra dine ønsker og drømme  sætter vi – sammen med dig og din sagsbehandler – mål og del-mål for for opholdet på Solutio, og vores medarbejdere støtter og motiverer dig til at nå dem.

På Kongskilde bor du midt i en smuk natur

Vores tilbud til dig

Ud over din personlige lejlighed, der også har køkken-faciliteter, kan du også benytte vores store fælleslokale med køkken/spisestue og dagligstue. Vores medarbejdere har hovedansvaret for madlavningen, men du er også altid meget velkommen til at gi’ en hånd med. Der foregår aktiviteter i vores fælleslokale, som du kan deltage i – men der er ingen tvang, og du kan altid vælge at være dig selv i din egen lejlighed, hvis du har ”en dårlig dag”.

Solutio Kongskilde ligger midt i et skønt naturområde med mange afmærkede vandrestier og en sø. Så hvis du er til udeliv, kan du ikke finde et bedre bosted!

Du kan også bruge vores motions- og fitness lokale, ligesom du har mulighed for at spille bordtennis og bordfodbold.

Hvis du ønsker det, kan Solutio Kongskilde i samarbejde med lokale virksomheder tilbyde dig beskæftigelse i det antal timer, som du har ressourcer til og kan få bevilget af din handlekommune.

Alle værelser på Kongskilde er nynenoverede

 

 

 

 

To kontaktpersoner

På Solutio Kongskilde er der personale i huset døgnet rundt. For at sikre en god kommunikation med dig, bliver du tilknyttet et fast team med to medarbejdere, som vil være dine primære kontaktpersoner og som du kan altid kan henvende dig til med alle typer spørgsmål. Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig til andre medarbejdere og ledelsen.

HUSREGLER

På Solutio ønsker vi at give dig og vores andre beboere størst mulig frihed, og sætte så få regler som muligt i dagligdagen – det gi’r størst mulig livskvalitet. Derfor har vi kun ganske få husregler, som vi til gengæld forventer at du lever op til:

Dansk lovgivning: Alt hvad der er ulovligt udenfor Solutio er heller ikke tilladt på Solutio.

Fællesområderne: I fællesområderne forventer vi at du ta’r hensyn til de andre beboere, og respekterer de rammer, som vores medarbejdere sætter op for samværet her, og følger de anvisninger medarbejderne kommer med.

Derudover har vi nogle besøgsregler, og nogle faste procedurer omkring medicinhåndtering. Hør mere om dem hos dine kontaktpersoner.

Stort fælleslokale – men også krog med TV-hygge!

Så er der serveret til frokost på Kongskilde!